Musikken er der – men der er ingen sang og stemmerne er væk

Idag fik jeg godt nok prøvet noget sjovt… hvis man har en MSI bærbar som denne her på linket… og OG du har musik, men det lyder lidt mærkeligt og sangstemmen er næsten helt væk, så er der en god mulighed for at du skal kigge i kontrolpanelet og slå karaoke fra. Denne liflige funktion er naturligvis et must hvis man skal synge til sin yndlingsmusik og sangeren er i vejen. Men hvis man ikke anede eksistensen af denne, er der bare lagt op til et kæmpe mysterium.

Nævnte PC er en netbook og har RealTek lydkort, med et fint lille program i kontrolpanelet til at indstille finurlige sager som f.eks karaoke.

PeterPC out !

Reklamer

3 Responses to Musikken er der – men der er ingen sang og stemmerne er væk

 1. hoachung says:

  dejligt med musik:-)

 2. Det skete også i gamle dage, da man lige havde opfundet stereofonien. Man miksede så f.eks. sangen helt ud i højre højttaler, trommerne helt ud i venstre osv. Når noget så gik galt i den ene kanal på ens gamle rørforstærker, eller man fik vendt fasen forkert, kunne det give de mærkeligste resultater, som produceren vist ikke helt havde tænkt sig.

  • Ja, det er faktisk rigtigt… jeg husker frekvensbånd der bare forsvandt =)
   Men nejnej… i dette tilfælde var der tale om en digital effekt, der helt og med fuldt overlæg fjerner det frekvensbånd hvor sangstemmer normalt ligger i… men problemet opstår når man ikke opdager at man slår det til og at skulle slå det fra igen, ligger gemt inde i menuers undermenuer…
   Og det var det. Det kunne tilgås i start->kontrol panel->RealTek Audio (tror jeg det hed) og derinde var denne karaoke effekt, der kunne slås til… og fra. Ahhh!
   Jeg skulle mene at man nok kan finde et bundkort der har karaoke effekt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: