Antivirus? Jamen det kører så langsomt – Kan jeg slukke for det?

Jeg har hørt det her et par gange – Det kører så langsomt med denne her antivirus og det kører SÅ langsomt, når den scanner.

At køre uden antivirus kan sagtens være en beregnet risiko, især hvis man har sig en lille PC der ikke lige snupper Norton 360 sååh godt. Men der er altså flere alternativer til mac-d, ups… jeg mente Norton..  Jeg plejer at anbefale AVG, men det er ikke fordi den er hurtig, men billig, ja gratis faktisk, til privat brug – så slipper man for alt administration med licenser der løber ud.

Hvis man skal have hastighed, skal man snarere ud og finde NOD32 fra ESET eller Kaspersky – sidst nævnte kan findes hos PCbix.dk her: klik her…

Her er to tests og sammenligninger af forskellige antivirus produkter

Jeg kan ikke varmt anbefale at køre uden antivirus og jeg kan forstå trangen til afinstallere denne, når det er en lille PC eller en langsom/stor antivirus du har. Men prøv at se listen igennem og se om du kan finde noget hurtigere end det du allerede har…

Af de store navne er der ihvertfald, som sagt, ESET’s NOD og Kaspersky Antivirus

Reklamer

2 Responses to Antivirus? Jamen det kører så langsomt – Kan jeg slukke for det?

  1. marijette2 says:

    Super serviceminded af dig 😀
    Har kørt med AVG i et stykke tid nu, og er glad for det. Nu er jeg også jyde: “gratis – det er en god pris!” Kunne dog godt stemme for, at der kunne indkorporeres en funktion som hos Normann. Den scanner hver gang skærmen går i pausetilstand, og det er bare supersmart i mine øjne!!

    • Jeg kunne ikke være mere enig… gratis er en god pris og OG scanner der kører med pause skærm. Det er jo netop DET tidspunkt, hvor man ikke har noget imod at den er lidt træg skråstreg langsom PC – Genialt !!!
      Jeg ringer lige til AVG og får dem til at inkludere dén feature i næste version.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: