Dagens succes historie: Lene’s slettede filer var helt væk, men blev reddet igen…

Lene kom til at slette en bunke filer i et snuptag. Her er hendes historie:

MINE SLETTEDE FILER OG REDNINGSMANDEN PETER SIERST / PCbix.dk – mobil 41441733

Jeg var endelig kommet i gang med oprydning af mappe-træet på min pc. Det var torsdag, Kristi Himmelfarts Dag 2010, sidst på ugen med udsigt til en laaang weekend og masser af af tid til at få styr på alle hængepartierne, men sådan gik det ikke helt. Jeg er næsten færdig og KOMMER JEG TIL AT SLETTE EN MAPPE, SOM INDEHOLDT MANGE VIGTIGE FILER –og kunne IKKE finde dem i skraldespanden!!! Jeg anede ikke mine levende råd.
Gennem en bekendt, blev jeg anbefalet at henvende mig til pcbix.dk ejeren Peter Sierst, da han kan hjælpe med alle pc problemer. Noget af det første Peter Sierst spørger om er – ” har du en back-up af harddisken” – og det har jeg jo ikke!!
Nervepirrende timer følger – med pc´en under armen tager jeg ud til Peter, som tager venligt imod og får mig beroliget. Harddisken kommer ud og bliver koblet til hans udstyr, så alle filer kan genfindes.
Det er jo hellig dag, og fredagen efter er erklæret lukket i alle butikker, så en USB nøgle eller harddisk kan ikke lige blive fundet. Med start på Hovedbanegården kørte jeg alle bro kvartererne tynde – gade op og ned for at finde en åben forretning.
Da jeg endelig fandt en lille butik, åben ved Nørrebro Station, forsøgte jeg mig med at købe en 64GB Kingston USB nøgle (hvid med grønne sider), som i øvrigt var på tilbud til bedre penge end normalt for så store nøgler. Det fraråder jeg, da den kun kunne rumme 4 GB. Peter frarådede købet, og desværre viste det sig, han havde ret. – Det så ellers så lovende ud, da den startede på kopieringen af de fundne filer, som tager tid i så store mængder …., så jeg kunne få min pc med hjem og fortsætte weekendens oprydningpartier.
Intet stoppede Peter, så historien endte lykkeligt – mine filer ligger atter på min harddisk.
Peter var en sand redningsmand med sin effektive indsats. Jeg kan kun anbefale ham på det varmeste.

Lene Gottlieb
Kreativstil.dk

Og det er jo dejligt at Lene’s historie endte godt. Hvis der skulle være en morale, kunne det jo være noget om at tage backup, så man altid har en sådan eller to eller flere, endda. Hvis man ikke kan lide at lave backup, så KAN man, som i dette tilfælde, genskabe filer, der er slettet permanent, så længe de ikke er overskrevet af nyt indhold og harddisken iøvrigt har det godt…

PeterPC out !

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: