“It works” – og der er bare ingen eller næsten ingen Internet adgang

Hvis skat, dr, tv2, google og pcbix.dk alle giver blank side med ordene “It works”, bør man straks mistænke en webserver…, at der er blevet installeret en webserver eller der på anden anden måde har sneget sig en webserver ind…. og hvad er så en webserver og hvorfor er der en på min komputer ?

Jo, alle de steder du besøger på nettet er der en webserver, der leverer de sider du kigger på ,til dig – og nu om dage er der i alle routere og lignende dimser indbygget en webserver, så man kan lave ændringer direkte på routeren igennem sin browser – det er f.eks. Internet Explorer – du ved: Det blå “e”.

Og har du lige lavet ændringer på routeren kunne det godt være at du er stødt på en denne “succes”-side, der fortæller dig at webserveren er korrekt installeret – det er du bare ikke særligt interesseret i.

Det kan også være at du rent faktisk støder på en “succes” side på nettet, uanset næsten hvilken side du prøver at hoppe ind på – det kan så der være fordi at du er blevet inficeret med en virus, der har ændret en fil på din computer, som fortæller din browser – det blå e – hvor den skal lede efter skats og andres hjemmeside og har redirigeret den til en anden webserver – og det er jo faktisk temmeligt frækt, dét…

Under virus angreb anbefaler PC håndværkeren altid en ominstallering af windows. Det er nemmere og hurtigere og meget mere sikkert end at gå på virus jagt og forsøge at få bugt med virussen manuelt – det ved vi, fordi det er prøvet en antal gange med nogenlunde held og stort tidsforbrug.

Vi gør det gerne for dig… ring derfor til PC håndværkeren på 41441733

PeterPC out

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: