PC-hjælp

PC Hjælpen er nær !!

Er din Windows blevet langsom, laangsom eller bare laaangsom ? – Skal dit trådløse internet sættes igang ? – Skal din PC omformateres, ominstalleres, reformateres eller reinstalleres ? – Skal du have en frisk kopi af windows på din harddisk ? – Er du blevet hacket ? – Er din computer gået i sort ? – Eller strejker dit netværk ? – Er der noget galt med dit Internet ?

PC Håndværkeren yder PC hjælp til alle computer problemer.

PC Håndværkeren er sidst set på Østerbro, med skruetrækker i hånd. Han yder PC hjælp til alle computerproblemer for både private og erhverv i København og omegn. Han fikser blandt andet netværk og server problemer og er ikke set gå, uden at afhjælpe problemet. Han laver server installationer, og det forlyder fra unavngivne kilder, at han også har dristet sig ud i webserver installationer. PC Håndværkeren udskifter desuden også hardware og rådgiver gerne ved køb af nyt, både hardware eller software. Han klarer også arbejdsstationer med office pakke, mail og diverse grafik programmer, det være sig både 2 og 3D. Derfor findes der netop også en prisliste, herunder, der prøver at give udtryk for dén mængde besvær folket kan have med deres PC eller PC´ere.

IT-hjælp Pris
Ex. moms Incl. moms
½ time (op til) 240.- 300.-
1 time 480.- 600.-
Derudover 700.- 875.-
Fjern distance hjælp (med overtagelse af din skærm – pr. minut:) 8.- 10.-
IT Besøg (ialt uanset timeforbrug:) 700.- 875.-

Når PC Håndværkeren ikke lige udøver PC hjælp, sidder han gerne på pinden og arbejder på de store websites. PC Håndværkeren er desuden i gang med og så godt som færdig med eget web designer site på pingvino.dk. Tjek i dén forbindelse www.pingvino.dk. Pingvino er i disse dage på trapperne med en ny kreation. Se derfor nærmere på pcbix.dk. Her kan man købe alle mulige ting, lige fra kabler til skærme, PC og indstikskort. Før det var der tale om sikkerhed på nettet og derfor blev en mængde data stillet til rådighed på esikker.dk Kig venligst på www.esikker.dk. Denne skabning skal forsøge at løse og afhjælpe dén store mængde sikkerhedshuller der er i internet servere, der står ude omkring, hos især virksomheder.

Der er naturligvis tale om et stort udvalg af orme, virusser (vira) og trojanere og bagdøre, som onde hackere kan bruge til varianter af egne formål.
Det er Pingvino’s store plan og ambition at gøre det muligt for folket og andre interesserede, at få lavet deres egne designs med egne logoer, og som vil have et sammensat og professionelt udseende. Pingvino har desuden frembragt www.FLIFL.com‘s nye CMS system som realiserer disse planer og ambitioner. Det vil endda være muligt, at få skræddersyet en databasedrevet web­applikation. Exempler på en sådan kunne være en kundebase med produkt lister og billeder. Eller det kunne være et galleri med mulighed for bestilling eller en business-to-business løsning (B2B), hvor leverandør og aftagere har mulighed at handle og følge med i lagerbeholdning og priser, alt sammen elektronisk. Det skulle heller ikke være noget problem mht. hosting efter hvad deres udsendte forestiller sig. Det kan enten holdes meget simpelt og billigt, eller det kan gøres stort og sikkert. Med denne opdeling giver det sig selv, at selvom man gør sit yderste inden for drift og backup med den overkommelige løsning, er der, når det har med folks penge og vigtige sager at gøre, mulighed for, at sætte sin server installation i et dertil indrettet professionelt server farm’s miljø, hvor der er køling, sikker strøm og overvågning på alt maskinel. Nu er vi så begyndt at at lave SEO produkter og den spæde start kan ses her : Container Nu er PChåndværkerens PCbix.dk så kommet på Twitter. Og på Facebook kan man endda se mere.

Mangler DU hjælp til din PC, så kontakt:

PC Håndværkeren
Peter Sierst Nielsen

Tlf.: 41 44 17 33

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: